Rond de 30 en (nog) single?!

Je wil heel graag een relatie, maar waarom lukt het dan niet… Is er iets mis met mij?
Je hoofd maakt overuren, je onzekerheid groeit: komt het wel goed?!

YES lieve vrouw, het komt goed.

Met de juiste tools in handen krijg jij weer (zelf)vertrouwen in de liefde!

Vraag jij je ook steeds vaker af waarom de liefde niet lukt?

Je bent niet de enige!

De laatste tijd melden steeds meer single vrouwen van rond de dertig zich bij mij aan en dat vanwege verschillende redenen. Misschien herken jij je wel in het volgende:

 • Je voelt de druk vanuit jouw omgeving, de maatschappij of je eigen biologische om snel een partner te vinden, want anders…
 • De zondagen die jij (mogelijk wat brakkig) alleen doorbrengt zijn confronterend. De behoefte aan iemand naast je, waar je tegenaan kan liggen en veilig bij kan voelen is groot. Dagen als deze maken je enorm verdrietig.
 • Je vergelijkt je met vriendinnen die in relatie zitten en gelukkig zijn in de liefde. Je krijg hierdoor het gevoel dat je de enige bent en dat maakt je af en toe flink onzeker: waarom zij wel en ik niet?
 • Je bent bang dat de liefde gewoon niet voor jou gemaakt is en je voor altijd alleen blijft
 • Je bent er inmiddels van overtuigd dat er iets mis met je is, want waarom zou je anders nog als enige single zijn?
 • Dat de liefde tot dusver er (nog) niet is geeft jou een hulpeloos gevoel: kan het nog wel? En waar te beginnen als je geen idee hebt wat er mis is?

Heel herkenbaar dus.
En totaal geen gekke gedachten!

Maar, het maakt wel dat je onzekerheid groeit. Je hoofd maakt overuren dat kost bakken energie. En de conclusie is ELKE KEER hetzelfde: jij bent single, terwijl je zo graag de liefde zou willen vinden. 

Lieve vrouw, 
verlos jezelf van deze onrust, onzekerheid en het piekeren. Want het is echt nergens voor nodig. 

Hoe?

Lees snel verder!

Het komt altijd goed, zolang je maar in beweging durft te komen!

Verlos jezelf van die onrust en pieker gedachten met mijn online cursus!

In deze cursus leer je zicht te krijgen op huidige gedrags- en gedachtepatronen die jou dwarszitten in de liefde en krijg je handvatten aangeboden wat je anders hebt te doen om meer in verbinding te komen, rust te vinden en (zelf)vertrouwen te ervaren in de liefde. Het is een laagdrempelige online cursus die jij in jouw eigen tijd en tempo kan volgen!

Module 1: ken je liefdesverhaal, creëer overzicht 

We starten met het stilstaan bij je het single zijn en het creëren van doelen. Krijg zicht op waar je nou echt tegenaan loopt en waar jij specifiek verandering in wil.

Module 2: Begrijp jezelf (en jouw hechtingsstijl)

Module 2 neemt jou mee terug in de tijd. Willen we begrijpen wat ons eigen aandeel is, dan hebben wij een kijkje te nemen in het verleden. Waar is het begonnen?

Module 3: Herken jouw destructieve patronen (beschermers)

In deze module leer je een vertaalslag te maken. Wat heeft het verleden met jouw huidige gedrag en situatie te maken? 
Laten we onszelf nu echt eens gaan begrijpen!

Module 4: in het hier & nu, doorbreek destructieve patronen

Terug in het hier en nu. Hoe herken je jouw gedrag, gedachten en gevoelens? Bewustwording is de grootste stap om verandering te kunnen creëren. 

Module 5: de toekomst, rewrite your lovestory

In de laatste module geef ik je een aantal tips mee voor hoe nu verder. Wat heb je in de basis nodig om verandering door- en voort te zetten? Let’s rewriter your lovestory!

Na het volgen van deze cursus weet je…

 • waarom jij nu in deze situatie zit of waarom jij hier constant weer in terechtkomt
 • waarom jij bepaalde gedachten gevoelens hebt en gedrag vertoond in de liefde (en mogelijk nu nog single bent)
 • hoe controle te krijgen over jouw gedachten en daarmee rust weet te creëren in jouw hoofd
 • wat je hebt te doen om echt in contact te komen met de liefde
 • wat je hebt te doen om meer (zelf)vertrouwen te gaan ervaren in de liefde
 • hoe jij weer grip kan krijgen op jouw liefdesleven!

Zij gingen jou voor!

Wat een fijne praktische cursus is dit zeg!

En tegelijkertijd ook heel menselijk door de toegankelijke schrijfwijze van Femme en haar persoonlijke voorbeelden.

In een korte tijd heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen patronen en hoe daarmee om te gaan, wat mij zelf-acceptatie en rust oplevert en, daardoor met hernieuwde energie en vertrouwen als single het daten tegemoet ga. 
Jantine, 33 jaar

Wat een fijne cursus!
Femme weet je te raken met haar uitleg, de persoonlijke video’s en alle voorbeelden die gebruikt worden bij de cursus. Veel punten zijn zo herkenbaar! 

De modules zijn fijn opgebouwd en met goede theorieën. Door eens goed naar jezelf te kijken op een totaal andere manier, leer je jezelf echt goed kennen.

De cursus heeft mij echt het gevoel gegeven alsof ik gewoon bij Femme op de bank zat en samen met haar aan de slag ben gegaan.

Onwijs dankbaar hiervoor! 


Anoniem, 32 jaar

De cursus

30&single, komt het wel goed?!

Nu voor maar

€59,-

Exc. btw (21%)

> Tekst & video
> Opdrachten voor thuis
> PRAKTISCHE HANDVATTEN VOOR VERANDERING
> Minder onzekerheid en negatieve gedachtes

> meer rust en (zelf)vertrouwen in de liefde: het komt goed!

Waarom zou je deze cursus moeten kopen?

Geen oppervlakkige cursus, maar inzichten voor de rest leven!

Dit is geen cursus waar je alleen een aantal handvatten mee krijgt om jouw situatie te veranderen.
Jouw huidige gedrag (en van de afgelopen jaren) is de beste voorspeller van jouw toekomstige gedrag. Willen wij een andere toekomst, dan hebben wij meer nodig dan alleen de tools. Ik neem je mee om jezelf echt te gaan begrijpen, zodat we ook verandering kunnen brengen op lange termijn. 

Erkende gespecialiseerde psycholoog & relatie- therapeute

Ik ben een erkend psychologe & opgeleid in zowel relatietherapie als seksuologie. Met mijn (professionele) ervaring en kennis neem ik jou mee in wat ECHT helpt en wat je NODIG hebt om duurzame verandering teweeg te brengen!

Heel veel waarde voor een lage prijs

Tientallen vrouwen heb ik inmiddels 1:1 mogen begeleiden in de liefde.  Maar omdat ik ben mij ervan bewust dat dit voor velen nog een grote stap kan zijn, heb ik op basis van oa deze trajecten de cursus ontwikkeld. Veel waarde, voor een lage prijs. Omdat ik het iedereen gun om die  eerste en belangrijke stappen te zetten naar een gelukkig liefdesleven!

Reviews

Don’t take our word for it – dit is wat anderen zeggen: 

Ik heb de cursus gekocht omdat ik soms vastloop in mijn eigen angst en onzekerheid in de liefde. 

Ik heb dankzij de cursus van Femme inzicht gekregen in mijn eigen kernovertuigingen, en waar deze vandaan komen. Ontzettend leerzaam om hier bij stil te staan. 

Vaak denk je; ik weet wel waar dit vandaan komt. Echter leer je er juist van door er bij stil te staan, uit te schrijven en inzichtelijk te maken. Alle 5 modules zijn mooi opgebouwd en voegen veel toe aan het proces tijdens deze cursus. 

Zeker weten een aanrader!!

Anoniem, 27 jaar

Wat een fijne cursus! Femme weet je te raken met haar uitleg, de persoonlijke video’s en alle voorbeelden die gebruikt worden bij de cursus. Veel punten zijn zo herkenbaar! 

De modules zijn fijn opgebouwd en met goede theorieën. Door eens goed naar jezelf te kijken op een totaal andere manier, leer je jezelf echt goed kennen. De cursus heeft mij echt het gevoel gegeven alsof ik gewoon bij Femme op de bank zat en samen met haar aan de slag ben gegaan. Onwijs dankbaar hiervoor! 


Linsey, 31 jaar

Fantastische cursus! Super fijn hoe Femme heel duidelijk uitlegt waar bepaalde gevoelens/gedrag vandaan kunnen komen en deze normaliseert. De video’s en (eigen) voorbeelden maken de cursus persoonlijk wat ik heel prettig vind. Daarnaast bieden deze video’s en voorbeelden extra ondersteuning en zorgen bij mij voor het gevoel van begrip en erkenning voor mijn situatie waardoor ik mij wat minder ‘alleen’ voel. 

De opbouw van de cursus vind ik heel fijn, omdat de modules in chronologische volgorde zijn opgesteld. Door middel van de heldere uitleg en de praktische opdrachten krijg je goed inzicht in je eigen gedrag en patronen. Dit heeft bij mij voor veel meer rust en begrip voor mijzelf gezorgd. Ik voel meer vertrouwen en durf bepaalde zaken bespreekbaar te maken in mijn relatie. Echt een enorme aanrader, gun jezelf deze cursus!


Anoniem, 30 jaar

MIJN VISIE ALS PSYCHOLOOG & RELATIE-THERAPEUTE

Laat ik eerst even zeggen hoe moedig ik het vind dat je op min website terecht bent gekomen. Want wat is het soms lastig om toe te geven aan die kwetsbaarheden rondom het single zijn.

En weet je: you’re not the only one!

Tot dusver heb ik tientallen single vrouwen (inclusief mezelf;)) van rond de dertig mogen begeleiden naar meer rust en bovenal meer (zelf)vertrouwen in de liefde. 

En wat bleek?

Bewustwording van eigen gedachten en gedrag zorgde nagenoeg elke keer voor de grootste groei en meeste verandering binnen de liefde.

Met bewustwording creëren doel ik op begrip krijgen waarom wij denken wat wij denken, voelen wat wij voelen en doen wat we doen. En wat dat voor rol speelt in ons eigen liefdesleven.

De manier waarop jij gehecht bent (vanuit jouw ouders/gezin) in combinatie met overige ervaringen in het leven, zijn namelijk enorm van invloed op hoe wij de liefde en relaties vormgeven. Hoe wij contacten aangaan.

Een proces dat vaak onbewust verloopt. Maar welke een ieder gegund is om bewust van te worden.

Zodat je straks precies weet waar verandering in te brengen om de liefde (en daarmee relaties) uiteindelijk moeitelozer en gezonder te kunnen laten verlopen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

Jij bepaalt zelf hoe lang je over de cursus wil doen. De modules verschillen per lengte, maar gemiddeld zal je per module zo’n ca. 20 minuten kwijt zijn excl. het maken van de opdrachten. Je mag zelf bepalen of je de cursus in één keer afrond of dat je er zo nu en dan eens kort voor gaat zitten. It’s up to you!

Wanneer kan ik starten?

Zodra jij de aankoop hebt gedaan, ontvang jij direct een mail met een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Vanaf dat moment heb je toegang tot de cursus.

Ik kan niet meteen starten, is dat een probleem?

Je kan de cursus openen wanneer jij de ruimte en tijd hiervoor voelt.

Wat nou als ik er niets uithaal?!

Ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat je er niets uit gaat halen. Maar mocht je dat gevoel achteraf alsnog hebben, dan kan je binnen 14 dagen het volledige bedrag terug krijgen! 

Ik blijf twijfelen…

Blijf je twijfelen? Neem dan even contact met mij op via info@by-femme.nl. Samen kunnen wij dan even stilstaan bij jouw twijfel en vraag en kan ik je adviseren of de cursus wel of niet passend voor jouw situatie is.

Ready for some love?

Wil jij definitief afrekenen met die onzekerheid en onrust met betrekking tot de liefde? Ook zo’n behoefte aan (zelf)vertrouwen te voelen en het gevoel te hebben dat die liefde wel goed komt?!

Gun jezelf dan die cursus!

0
  Jouw winkelwagen
  Je winkelwagen is leeg